Категории

Билтен

Космополис Цела големина

Космополис

Избрана поезија од Алеш Дебељак, еКнига, на македонски.

Превод на македонски: Игор Исаковски.

со градите, во кои воздухот се претвора
во тон, дишам

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594380

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.08

мобилна верзија