Категории

Билтен

Чоколада во портфолио Цела големина

Чоколада во портфолио

Поезија од Звонко Танески, еКнига, на македонски. 

За поетот-номад светот е едно големо, достапно и препознатливо „семиотичко искуство“.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594366

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.54

мобилна верзија