Категории

Билтен

Во материјата прозорец Цела големина

Во материјата прозорец

Панорама на современата црногорска поезија, уредил Влатко Симуновиќ, еКнига, на македонски. 

Превод од црногорски: Игор Исаковски. 

Писателите кои со својот ангажман настојуваат да го афирмираат црногорскиот индивидуалитет ги одликува хетерогеност во творечките стратегии и посветеност на вредностите на отвореното општество.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594328

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.17

мобилна верзија