Категории

Билтен

Доаѓаат ангелите на рамнодушноста Цела големина

Доаѓаат ангелите на рамнодушноста

Избрана поезија од Павле Горановиќ, еКнига, на македонски. 
Авторски избор. 

Превод од црногорски: Игор Исаковски. 

Горановиќ има смелост да си поигра со востановените цивилизациски симболи и низ својот поетски ракопис да им даде ново, свежо значење.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594311

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.21

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија