Категории

Билтен

One of These Days If Not Tomorrow Цела големина

One of These Days If Not Tomorrow

Избрана поезија од Јовица Ивановски, еКнига, на англиски. 

Превод на англиски: Елизабета Баковска и др. 

кога друг пат ќе решиш да ми недостасуваш 
покажи ми првин како се пати громогласно

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594274

  • Јазик: англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.63

мобилна верзија