Категории

Билтен

Просечна носталгија Цела големина

Просечна носталгија

Роман од Вилхелм Генацино, еКнига, на македонски.  

Превод од германски: Елизабета Линднер. 

По стапките на Кафка му успева на Генацино од роман до роман да ја перфекционира својата поетика на преголема прецизност... едно мало ремек-дело.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594243

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.00

мобилна верзија