Категории

Билтен

Љубовници од Верона Цела големина

Љубовници од Верона

Поезија од Предраг Луциќ, еКнига, на македонски.

Превод од хрватски: Игор Исаковски. 

Првата целосна книга поезија на Предраг Луциќ претставува некои од истакнатите обележја на неговата, според многу нешта единствена поетика.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594236

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.06

мобилна верзија