Категории

Билтен

pH неутрална за животот и смртта Цела големина

pH неутрална за животот и смртта

Поезија од Лидија Димковска, еКнига, на македонски. 

... станува збор за дело значајно поради специфичниот пристап кон стварноста и кон времето во кое живееме, поради храброста на Димковска да им даде поетски облик на актуелностите на нашето време.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594199

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.84

мобилна верзија