Категории

Билтен

Во аквариумот на Барби Цела големина

Во аквариумот на Барби

Поезија од Александра Димитрова, еКнига, на македонски.  

На крајот, вреди да се забележи дека авторката си дозволува да ги исцеди сите лирски објекти до крајни граници, да ги отфрли лушпите а од соковите да смеша уште една песна, уште еден циклус, уште една книга.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594175

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.87

мобилна верзија