Категории

Билтен

Дванаесеттиот дијалог Цела големина

Дванаесеттиот дијалог

Роман од Том Петсинис, еКнига, на македонски.  

Превод од англиски: Игор Исаковски. 

Од мигот кога ќе ја отворите оваа книга, ве пречекува чуден и несекојдневен свет. Ова е привлечно раскажување, изведено едноставно и со вештина.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594168

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.27

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија