Категории

Билтен

Глаголи на сонцето Цела големина

Глаголи на сонцето

Избрана поезија од Томаж Шаламун, еКнига, на македонски.  

Предговор и превод од словенечки: Лидија Димковска. 

Песната на Томаж Шаламун никогаш не е еднозначна, божем археолошко наоѓалиште постојано нуди повеќеслојни и сè подлабински откопувања на поетската (с)мисла.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594144

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.71

мобилна верзија