Категории

Билтен

Под површината Цела големина

Под површината

Поезија од Алеш Дебељак, еКнига, на македонски.  

Превод од словенечки: Игор Исаковски. 

Под површината го собира во себе она кое некогаш било горе, кое сме го дишеле. Сега, фрлени под вода, во една темнина и влажнотија која ни ги гуши гласовите, можеме само да се обидуваме да испливаме нагоре.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594120

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.87

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија