Категории

Билтен

Ноќен тренинг Цела големина

Ноќен тренинг

Роман од Сибила Петлевски, еКнига, на македонски.  

Превод од хрватски: Игор Исаковски. 

Главната јунакиња на романот како да е вакцинирана со Бенјамин или со оној вид интелектуално братство кое историјата ја сфаќа како постојана катастрофа.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594113

  • Јазик: Macedonian
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.15

мобилна верзија