Категории

Билтен

Недеремено око Цела големина

Недеремено око

Поезија од Стево Симски, еКнига, на македонски. 

Името на збирката произлегува од еден зографски детаљ во нашите цркви на кој се нуди фреско приказ на Исус Емануел, дете, кое скришно од некој агол на внатрешноста на црквата, а најчесто над влезот во коработ, набљудува со подотворено око, сведочи и суди.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594106

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.43

мобилна верзија