Категории

Билтен

Ликови од меѓувреме Цела големина

Ликови од меѓувреме

Три филмски сценарија од Томислав Османли, еКнига, на македонски.

Авторот е добитник на бројни награди

Во своите сценаристички творби Томислав Османли, точно според насловот на книгата, дава цели галерии впечатливи ликови, карактери и човечки судбини откривани во драматичните, македонски историски меѓу-времиња.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594090

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.07

мобилна верзија