Категории

Билтен

Учител на љубовта Цела големина

Учител на љубовта

Роман од Јосип Ости, еКнига, на македонски.  

Превод од хрватски: Игор Исаковски. 

Раскажувањето на Ости е сочно, искричаво, автентично, значенски згуснато, полнокрвно и изразно богато – со еден збор: оптимално во сите свои поетски, раскажувачки и содржајни елементи.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594083

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.62

мобилна верзија