Категории

Билтен

Францускиот математичар Цела големина

Францускиот математичар

Роман од Том Петсинис, еКнига, на македонски. 

Превод од англиски: Игор Исаковски. 

„Францускиот математичар“ ги внесува сложеноста на еден математички ум и едно фасцинантно доба (Француската револуција) во сферата на книжевноста.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594038

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.76

мобилна верзија