Категории

Билтен

Куќа од јазик Цела големина

Куќа од јазик

Избрани песни /1995-2005/ од Јосип Ости, еКнига, на македонски. 
Авторски избор. 

Поговор и препев од хрватски: Игор Исаковски.

Зборот, како и ножот, има повеќе намени. Јосип Ости избира да лекува, да раскажува, да пренесува.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989593932

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.63

мобилна верзија