Категории

Билтен

The ridiculous shape of longing / Смешниот облик на копнежот Цела големина

The ridiculous shape of longing / Смешниот облик на копнежот

Нови и избрани песни од М.Т.Ц. Кронин, еКнига, на македонски и на англиски. 

Избор: авторката и Татјана Лукиќ. 
Предговор и препев од англиски: Игор Исаковски.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989593925

  • Јазик: англиски и македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.53

мобилна верзија