Категории

Билтен

Blues говорница II Цела големина

Blues говорница II

Второ, дополнето издание на Blues говорница од Игор Исаковски (2006)

Едиција вон едиции, книга 01

Годишна награда за најдобар визуелно-графички дизајн на печатена книга (2007)

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 29 loyalty points. Your cart will total 29 points that can be converted into a voucher of 29 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 9989-928-61-4, 16х16 см., 300 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
– Фотографии и цртежи
– Предговори и белешки
– Био-бибиографска белешка

мобилна верзија