Категории

Билтен

Избрани есеи Цела големина

Избрани есеи

Избрани дела од Алеш Дебељак, во два тома. Том втор. (2004)

Избор и предговор: Игор Исаковски
Превод: И. Исаковски, Елизабета Баковска, Ана Димишковска Трајаноска
Фотографии: Саша Хемон (?), Калина Буневска Исаковска, Ерика Џонсон Дебељак

Едиција Еа, книга 01  

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 18 loyalty points. Your cart will total 18 points that can be converted into a voucher of 18 ден..


ISBN 9989-928-41-X,  см., 202 страници 
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Био-библиографска белешка

мобилна верзија