Категории

Билтен

Зимска шапка Цела големина

Зимска шапка

Збирка раскази од Стево Симски (2002)

Едиција Урбан флуид, книга 01

 (сите раскази се наградени и/или откупени на разни конкурси за кус расказ во Република Македонија.)  

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 10 loyalty points. Your cart will total 10 points that can be converted into a voucher of 10 ден..


ISBN 9989-928-34-7, 12х17 см., 120 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Белешка за расказите
- Био-библиографска белешка

мобилна верзија