Категории

Билтен

Ноќва снегот мириса на тебе Цела големина

Ноќва снегот мириса на тебе

Книга хаику од Јосип Ости, на македонски, словенечки, хрватски, чешки и англиски (2009)

Превод на македонски: Игор Исаковски
Превод на хрватски: Јосип Ости
Превод на чешки: Душан Карпатски
Превод на англиски: Алан МекКонел-Даф

Едиција Масин, книга 08

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 12 loyalty points. Your cart will total 12 points that can be converted into a voucher of 12 ден..


ISBN 978-9989-59-318-5, 10х14.6 см., 136 страници 
корица: моден картон

Дополнителни содржини:
– Био-библиографска белешка
– Цртежи од Мирослав Масин

мобилна верзија